Foo Fighters - Concrete and Gold

Datum vydání: 15. září 2017

Délka: 5:23

Počet skladeb: 11

Vydavatelství: RCA

Informace o albu

Studiové album Concrete and Gold od Foo Fighters bylo vydané dne 15. září 2017 pod hudebním vydavatelstvím RCA. Tento obsah je generován automaticky. Doplňte informace k tomuto albu a získejte body do svého profilu.

Seznam skladeb

Přehrát celé album

Redakční recenze

Dave Grohl může ve svém postavení udělat cokoliv. Nahrávání alba ve vesmíru, které chtěl podniknout, mu sice zatím nevyšlo, ale zato má za sebou jiné projekty, o kterých si jiní mohou nechat zdát. Zrealizoval svůj dokumentární film Sound City o legendárním losangeleském studiu nebo projekt Sonic Highways, při kterém procestoval s Foo Fighters legendární americká studia, v každém nahrál píseň nějakým způsobem provázanou s příběhem studia nebo městem, z čehož pak vznikla dokumentární série vysílaná HBO. Když poslední dobou jenom vyhráváte a máte všechno, na co si vzpomenete, má to i negativní efekt vytvoření jakési neviditelné bubliny, která vznikne mezi vámi a zbytkem obyčejného světa. I na Concrete and Gold je Dave Grohl klukem v hračkářství s kupónem na nákup čehokoliv zdarma, což (možná kupodivu) albu škodí.

Číst dále

Komentáře uživatelů

Nikdo z našich uživatelů ještě nenapsal komentář k tomuto albu. Pokud se přihlásíte nebo zaregistrujete, můžete být úplně první. Řekněte světu, co si myslíte o desce Concrete and Gold od Foo Fighters.