Marilyn Manson - Heaven Upside Down

Datum vydání: 6. října 2017

Délka: 47:29

Počet skladeb: 10

Vydavatelství: Loma Vista Recordings

Informace o albu

Studiové album Heaven Upside Down od Marilyn Manson bylo vydané dne 6. října 2017 pod hudebním vydavatelstvím Loma Vista Recordings. Tento obsah je generován automaticky. Doplňte informace k tomuto albu a získejte body do svého profilu.

Seznam skladeb

Přehrát celé album

Redakční recenze

Provokovat něčím v roce 2017 je vlastně ohromně těžké, protože v dnešním liberálním západním světě přinutit lidi vstát ze židlí a pozlobit je nějakým šokujícím výrokem nebo činem, je čím dál tím těžší. Řeči o tom, že bůh je mrtvý a oslavování satana možná naštve pár lidí z konzervativních a křesťansky založených koutů světa, jinak to však nechává lidi vcelku chladným. Vždyť i samotný papež dnes říká věci, za které se ještě před nějakými 400 lety upalovalo a později ještě dlouho zavíralo za kacířství. Marilyn Manson ale nějakým způsobem dokáže pořád hranice posouvat a ještě to dokáže bez trapností okolo.

Číst dále

Komentáře uživatelů

Nikdo z našich uživatelů ještě nenapsal komentář k tomuto albu. Pokud se přihlásíte nebo zaregistrujete, můžete být úplně první. Řekněte světu, co si myslíte o desce Heaven Upside Down od Marilyn Manson.