Rag’n’Bone Man

Datum narození:
29. ledna 1985 (39 let)

Místo narození:
London

Vydavatelství:
Columbia

Oficiální stránky:
http://www.ragnbonemanmusic.com

Externí odkazy:

Aktuálně z facebooku

Životopis

Rory Charles Graham, známý spíše pod svým uměleckým jménem Rag'n'Bone Man, je britský zpěvák a textař, jehož hlas a písně oslovují posluchače svou originalitou a emocionální hloubkou. Jeho hudba kombinuje prvky soulu, rhythm and blues a hip-hopu, což dává jeho tvorbě unikátní zvuk.

Raný život a začátek kariéry

Rag'n'Bone Man se narodil 29. ledna 1985 v Uckfieldu, East Sussex, Spojené království. Jeho zájem o hudbu se vyvinul v mladém věku a brzy začal zpívat a psát písně. Svou kariéru zahájil v undergroundové hiphopové scéně v Brightonu, kde získal první zkušenosti jako rapper a producent.

Průlom s hitem Human

Průlomovým okamžikem v kariéře Rag'n'Bone Mana bylo vydání singlu Human v roce 2016. Tato píseň se stala celosvětovým hitem a katapultovala ho na mezinárodní hudební scénu. Human získala mnoho ocenění a stala se ikonickou písní Rag'n'Bone Mana. Texty písně se zabývají otázkami lidskosti a existenciálními tématy.

Debutové album Human

V roce 2017 vydal Rag'n'Bone Man své debutové album Human, které zahrnovalo stejnojmenný hit a další úspěšné písně, jako Skin a Grace. Album bylo dobře přijato kritikou a fanoušky a potvrdilo jeho postavení jako talentovaného zpěváka a textaře. Rag'n'Bone Man je známý svým silným a emotivním zpěvem, který přenáší hluboké emocionální pocity.

Album Life by Misadventure

V roce 2021 vydal své druhé studiové album Life by Misadventure. Toto album ukazuje zralost a umělecký růst Rag'n'Bone Mana a obsahuje písně, které se zabývají osobními a životními tématy. Album obsahuje hity jako All You Ever Wanted a Anywhere Away from Here.

Odkaz a vliv

Rag'n'Bone Man se stal významným hudebním umělcem se silným hlasem a schopností psát písně, které oslovují široké publikum. Jeho hudba je ovlivněná různými hudebními žánry a jeho texty často reflektují osobní zkušenosti a emocionální témata. Jeho hlas a tvorba inspirovali mnoho mladých umělců a oslovili posluchače svou upřímností.

Britský zpěvák se silným hlasem a emotivními texty

Rag'n'Bone Man je talentovaným zpěvákem a textařem, jehož hudba a texty oslovují mnoho fanoušků po celém světě. S úspěšnou kariérou a silným hlasem si udržuje své místo v hudebním světě a nadále inspiruje a oslovuje posluchače prostřednictvím své autenticity a emocionálních textů.

ONEmusic



Singly

2022

Circles , Alone (Orchestral Version)

2021

Alone (Remixes) , Alone , Crossfire , Anywhere Away From Here , Anywhere Away From Here , Fall in Love Again , Fall in Love Again , All You Ever Wanted

2019

Giant

2018

Photographs , Run (DJ Q remix) , Run (Offaiah remix) , Run (LiTek remix) , Lay My Body Down (Orchestra version)

2017

Broken People , Grace (We All Try) , Grace , Skin

2016

Human

2024

Human