Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

V pořádku

Videoklip obsahuje české titulky. Pokud se nezobrazují, zapněte je symbolem CC.

What About Us
Pink

Samotná píseň What About Us se jeví spíše jako intimní zpověď o vztahu mezi dvěma osobami, klíčová otázka písně: "A co bude s náma?" se díky videoklipu s velkofilmovou výpravou najednou zvětšuje a stává se sociopolitickým komentářem. V americkém kontextu to je vnímáno také jako vyjádření nejistoty a obav z budoucnosti země řízené novým a tentokrát republikánským prezidentem Donaldem Trumpem.

V úvodu a závěru slyšíme guvernéra New Jersey Chrise Christieho na republikánském Národním shromáždění. "Odmítněme nenávist! Odmítněme rasismus! Nyní je čas chránit naši komunitu," burácí Chris Christie. Je však nad slunce jasné, že Pink s tvůrci videoklipu použili tento záznam proto, aby nastolili otázku: "Kde jsou ty vaše sliby?"

V klipu proto vidíme příslušníky menšin, jak jsou zahnáni do úzkých, když jsou stíhaní policií. Úvodní skleslí lidé na parkovišti mají patrně představovat uprchlíky. Dva muži v klipu – nejdříve se zdá, že budou bojovat, poté ale spolu převádějí moderní scénický tanec – očividně vytvářejí metaforu k homosexuálním párům. Na poslední vteřiny se klip přesune z typických prostředí velkoměsta (potemnělé ulice, opuštěné rozestavěné budovy, typická americká restaurace) mimo město do pouště, kde zakončuje Pink s okolo dvaceti tanečníky videoklip závěrečnou choreografií.

Překlad

Titulky

Popisek

Přihlášení

Trvalé přihlášení

Přihlásit se

Pokud zde ještě nemáte účet, klikněte na tlačítko níže a účet si vytvořte.

Vytvořit účet

Nebo

Nedaří se přihlásit? Zapomenuté heslo?

Registrace uživatele

Vytvořit účet

Pokud už máte svůj účet, klikněte na tlačítko níže a přihlašte se.

Přihlásit se

Nebo

Obnova hesla

Zde si můžete vygenerovat nové heslo pro vstup do svého účtu. Pro získání nového hesla zadejte e-mail, pod kterým jste zde registrovaný. Na tento e-mail přijde žádost o potvrzení změny hesla. Po kliknutí na odkaz v e-mailu budete přesměrováni zpátky sem a můžete si zvolit heslo nové.

Odeslat žádost