twenty one pilots - Blurryface

Datum vydání: 15. května 2015

Délka: 6:36

Počet skladeb: 14

Vydavatelství: Fueled by Ramen

Informace o albu

Studiové album Blurryface od twenty one pilots bylo vydané dne 15. května 2015 pod hudebním vydavatelstvím Fueled by Ramen. Tento obsah je generován automaticky. Doplňte informace k tomuto albu a získejte body do svého profilu.

Seznam skladeb

Přehrát celé album

Redakční recenze

A rozhodně si Tyler Joseph a Josh Dun nepohorší ani po vydání novinky nazvané Trench. Nejen, že si udrží fanouškovskou základnu, ale je dost možné, že je začne uznávat mnoho lidí, kteří jim předtím nemohli přijít na jméno a nebo je TOP ignorovali. Hudba Twenty One Pilots byla totiž vždycky zajímavá svou dynamikou a silnou energií. Zněli však zároveň dost ploše a nedokázali zajímavé směsi žánrů prezentovat v takové podobě, aby v sobě písně měly něco víc. Písně jako Stressed Out, Heathens nebo Ride tak byly výrazné rádiové hity s nadprůměrnými texty (a to si troufnu tvrdit nejen pro mainstream).

Číst dále

Komentáře uživatelů

Nikdo z našich uživatelů ještě nenapsal komentář k tomuto albu. Pokud se přihlásíte nebo zaregistrujete, můžete být úplně první. Řekněte světu, co si myslíte o desce Blurryface od twenty one pilots.