Liam Gallagher - As You Were

Datum vydání: 10. června 2017

Počet skladeb: 12

Vydavatelství: Warner Bros. Records

Informace o albu

Studiové album As You Were od Liam Gallagher bylo vydané dne 10. června 2017 pod hudebním vydavatelstvím Warner Bros. Records. Tento obsah je generován automaticky. Doplňte informace k tomuto albu a získejte body do svého profilu.

Seznam skladeb

Přehrát celé album

Redakční recenze

Liam Gallagher, podle kterého byla inspirována postava Nobbyho z komedie Sachy Barona Cohena Grimsby, dokáže i z obyčejného vaření čaje udělat komediální výstup, který by nedokázal ani profesionální bavič, jak to ostatně dokázal v minulém videu zachyceném britským hudební magazínem NME. Rozhovory s ním jsou jedny z nejzábavnějších a plné nezapomenutelných hlášek. Další věcí, za kterou jsou vděční novináři po celém světě, bylo jeho věčné hašteření s bratrem Noelem, které eskalovalo až k rozpadu Oasis v roce 2009, kdy Liam Noelovi rozmlátil v zákulisí kytaru. Bratrská válka nyní pokračuje i po 8 letech po rozpadu a jelikož i Noel vydal první singl Holy Mountain k nadcházejícímu albu Who Built The Moon?, které vyjde na konci listopadu, bude zábavné sledovat, kdo bude mít navrch nikoliv v siláckých příspěvcích na Twitteru a nebo v rozhovorech, ale v samotné hudbě.

Číst dále

Komentáře uživatelů

Nikdo z našich uživatelů ještě nenapsal komentář k tomuto albu. Pokud se přihlásíte nebo zaregistrujete, můžete být úplně první. Řekněte světu, co si myslíte o desce As You Were od Liam Gallagher.