Kesha - Rainbow

Datum vydání: 11. srpna 2017

Délka: 3:50

Počet skladeb: 14

Vydavatelství: Kemosabe

Informace o albu

Studiové album Rainbow od Kesha bylo vydané dne 11. srpna 2017 pod hudebním vydavatelstvím Kemosabe. Tento obsah je generován automaticky. Doplňte informace k tomuto albu a získejte body do svého profilu.

Seznam skladeb

Přehrát celé album

Redakční recenze

Diskutovat o případu Kesha vs. producent Dr. Luke (vlastním jménem Luksasz Gottwald) by bylo na několik samostatných článků. V zahraničních i českých médiích to byla velká kauza, kterou jednu dobu řešila celá Amerika. Nebyl to každopádně hezký pohled. Slavná zpěvačka na pokraji psychického zhroucení, v slzách kvůli tomu, že ji soud neosvobodil od smlouvy s nahrávací společností Sony po tom, co Kesha obvinila ze znásilnění svého producenta Dr. Luka. Za Keshou stál celý hudební svět, miliony fanoušků, feministické organizace a aktivistky. Byla to situace svět vs. Dr. Luke, a to přestože Kesha neměla pro svá tvrzená žádné důkazy, což zase nebylo fér vůči producentovi.

Číst dále

Komentáře uživatelů

Nikdo z našich uživatelů ještě nenapsal komentář k tomuto albu. Pokud se přihlásíte nebo zaregistrujete, můžete být úplně první. Řekněte světu, co si myslíte o desce Rainbow od Kesha.