Justin Timberlake - Man of the Woods

Datum vydání: 2. února 2018

Délka: 4:53

Počet skladeb: 16

Vydavatelství: RCA

Informace o albu

Studiové album Man of the Woods od Justin Timberlake bylo vydané dne 2. února 2018 pod hudebním vydavatelstvím RCA. Tento obsah je generován automaticky. Doplňte informace k tomuto albu a získejte body do svého profilu.

Seznam skladeb

Přehrát celé album

Redakční recenze

Justin Timberlake přitom nastupuje s deskou v době, kdy by se dalo říct, že je zpět na vrcholu. Jeho radostná píseň Can’t Stop the Feeling byla obrovským hitem. Justin Timberlake byl číslo jedna po celém světě včetně České republiky a píseň z roku 2016 proslavená i díky animovanému filmu Trollové, byla nejen nejúspěšnějším Timberlakovým singlem doposud, ale i dokonalým hitem pro všechny věkové kategorie. Tehdy čerstvý otec se naprosto bravurně adaptoval do své nové role a spolu s tradičním hitových géniem Maxem Martinem (a druhým švédským geniálním hitmakerem Shellbackem) rodinný hit.

Číst dále

Komentáře uživatelů

Nikdo z našich uživatelů ještě nenapsal komentář k tomuto albu. Pokud se přihlásíte nebo zaregistrujete, můžete být úplně první. Řekněte světu, co si myslíte o desce Man of the Woods od Justin Timberlake.