Kyle Gass Band

Založeno:
2011 (13 let)

Místo založení:
Los Angeles, USA

Vydavatelství:
Steamhammer

Oficiální stránky:
http://www.thekylegassband.com

Externí odkazy:

Aktuálně z facebooku

Životopis

Kyle Gass, známý zejména jako polovina komicko-hudebního dua Tenacious D společně s Jackem Blackem, má také svou vlastní kapelu - Kyle Gass Band. Založená v roce 2011, kapela přináší nejenom hudební dovednosti, ale také dávku komičnosti, kterou fanoušci od Gassa očekávají.

Hudební extravagance a komický talent

Kyle Gass Band se vyznačuje širokou škálou hudebních vlivů. Jejich repertoár zahrnuje prvky rocku, blues, a komických textů. Kyle Gass se nebojí experimentovat s různými žánry a tím vytváří jedinečný zvuk, který oslovuje širokou škálu posluchačů.

Komický talent a živá show

Stejně jako v Tenacious D, i v Kyle Gass Band se projevuje komický talent frontmana. Koncerty kapely jsou nejen hudebním zážitkem, ale také komickým divadlem. Gass a jeho spoluhráči umí spojit vtip a hudbu do nezapomenutelného celku.

Album Thundering Herd

Debutové album Kyle Gass Band s názvem Thundering Herd bylo vydáno v roce 2016. Album přináší směsici různých žánrů a potvrzuje Gassův talent nejen jako kytaristy, ale i jako zpěváka a skladatele.

Nezávislost a fanouškovská základna

Kyle Gass Band si udržuje nezávislý charakter a je oblíbený mezi fanoušky, kteří oceňují kombinaci hudebního umění a komičnosti. Kapela neustále překvapuje svou kreativitou a schopností bavit a přinášet radost svým posluchačům.

ONEmusic