Sia

Datum narození:
18. prosince 1975 (48 let)

Místo narození:
Adelaide, Austrálie

Vydavatelství:
Atlantic
Dance Pool
Flavoured Records
Go! Beat
Monkey Puzzle Records
RCA

Oficiální stránky:
https://siamusic.net

Externí odkazy:

Aktuálně z facebooku

Životopis

Sia, australská zpěvačka, skladatelka a textařka, je známá svým záhadným image a neuvěřitelným hlasem. Je jednou z nejvýznamnějších postav současné popové hudby a její hudba zasáhla miliony posluchačů po celém světě.

Rané začátky a průlom

Sia se narodila v Adelaide, Austrálie, a začala svou hudební kariéru v místních kapelách. Její průlom přišel s albem Some People Have Real Problems z roku 2008, které obsahovalo hity, jako Breathe Me a Day Too Soon. Tato alba ji rychle získala uznání kritiků a fanoušků.

Kreativita a unikátní zvuk

Sia je známá svým unikátním zvukem a silným vokálem. Její písně, jako Chandelier, Elastic Heart a Cheap Thrills, jsou známé pro svou emotivnost a energii. Její hudba se pohybuje mezi různými hudebními žánry, což ji činí nezaměnitelnou.

Umělecká kreativita a songwriting

Sia je talentovanou skladatelkou a textařkou, která napsala písně pro mnoho známých umělců, včetně Rihanny, Beyoncé a Katy Perry. Její schopnost psát silné a emocionální texty ji činí jedním z předních autorů v hudbě.

Kariérní úspěchy a vliv

Sia získala mnoho hudebních ocenění, včetně Grammy Awards. Její hudba a texty odrážejí její osobní zkušenosti a odvahu. Stala se inspirací pro mnoho umělců a posluchačů a její vliv na popovou hudbu je nepopiratelný.

Skrytá image a soukromí

Co dělá Sii zvláštní je její záhadný image, který zahrnuje nošení paruk a zakrývání obličeje. Tato volba ji umožňuje soustředit se na hudbu a psaní textů a udržovat své soukromí. Její nekonvenční přístup k celebritě ji odlišuje od ostatních umělců.

Hlas s tisíci tvářemi

Sia je hudební ikonou s tisíci tvářemi, která zaujala svět svým nezaměnitelným hlasem a písněmi plnými emocí. Její hudba a texty dotýkají srdcí posluchačů a její unikátní přístup k hudbě a celebritě ji činí výjimečnou. Sia pokračuje v produkci nové hudby a nadále oslovuje fanoušky po celém světě.

ONEmusic



Singly

2009

You’ve Changed

2008

Buttons (The Remixes) , Buttons (The Remixes) , Soon We’ll Be Found , Numb Remixes, Part 2 , Numb: Remixes 1 , The Girl You Lost to Cocaine , The Girl You Lost , The Girl You Lost to Cocaine

2007

Day Too Soon , Day Too Soon , Day Too Soon , Somersault

2006

Throw It All Away

2004

Where I Belong , Where I Belong , Somersault , Breathe Me , Breathe Me , Breathe Me , Breathe Me

2024

Drink to Get Drunk

2000

Taken for Granted , Taken for Granted

2024

Little Man