Ed Sheeran - ÷

Datum vydání: 3. března 2017

Délka: 8:15

Počet skladeb: 12

Informace o albu

Studiové album ÷ od Ed Sheeran bylo vydané dne 3. března 2017 pod hudebním vydavatelstvím . Tento obsah je generován automaticky. Doplňte informace k tomuto albu a získejte body do svého profilu.

Seznam skladeb

Přehrát celé album

Redakční recenze

Asi dva měsíce před začátkem prodeje alba Divide Sheeran na svůj YouTube kanál umístil songy Castle on the Hill a Shape of You. Jako ochutnávku vybral určitě skvěle, protože tyto písničky vypovídají o charakteru celého alba. V Castle on the Hill Ed vzpomíná na staré časy, první polibky a první cigarety. V písni Shape of You se zpívá o lásce, nečekejte však žádnou romantickou baladu. Sheeran své dívce zpívá, že miluje její tělo a miluje její tvary. Obě písně jsou energické a určitě chytí za uši hned na první poslech. Sheeran v nich kombinuje své nejběžnější vyjadřovací prostředky, kterými je kytara a zpěv, písně jsou ale doplněny i o zvuky syntetické, další vokály nebo také bicí.

Číst dále

Komentáře uživatelů

Nikdo z našich uživatelů ještě nenapsal komentář k tomuto albu. Pokud se přihlásíte nebo zaregistrujete, můžete být úplně první. Řekněte světu, co si myslíte o desce ÷ od Ed Sheeran.