Linkin Park - One More Light

Datum vydání: 19. května 2017

Počet skladeb: 10

Vydavatelství: Warner Bros. Records

Informace o albu

Studiové album One More Light od Linkin Park bylo vydané dne 19. května 2017 pod hudebním vydavatelstvím Warner Bros. Records. Tento obsah je generován automaticky. Doplňte informace k tomuto albu a získejte body do svého profilu.

Seznam skladeb

Přehrát celé album

Redakční recenze

A nejspíše se diví i protože minulé album vypadalo jako návrat do starých dobrých časů. Na Hunting Party se kapela odtrhla od producenta Ricka Rubina, se kterým začala spolupracovat na albu Minutes to Midnight, a pod jehož vedením se s každou další deskou kapela přibližovala více a více k dnešním stylu rádiového tanečního popu. Tam, kde jsou Linkin Park dnes, vlastně celou tu dobu pod Rickem Rubinem logicky směřovali. Ale pak nastal nečekaný obrat. Na Hunting Party kapela vyhodila do kontejneru většinu svého elektronického harampádí, vytáhla ze skříně už trochu zaprášené kytary a začala zase znít jako rocková kapela. Jejich hudba už zase měla velmi blízko k metalu a byla pořádně syrová. Nyní Linkin Park svůj veletoč o 180 stupňů završili tím, že nahráli album, které by mohli nazpívat The Chainsmokers s Justinem Bieberem a nikdo by si ničeho nevšiml.
Číst dále

Komentáře uživatelů

Nikdo z našich uživatelů ještě nenapsal komentář k tomuto albu. Pokud se přihlásíte nebo zaregistrujete, můžete být úplně první. Řekněte světu, co si myslíte o desce One More Light od Linkin Park.