LP

Datum narození:
18. března 1981 (43 let)

Místo narození:
Huntington, Los Angeles

Vydavatelství:
KOCH Records
Universal
Warner Bros. Records
Yeni Dünya Müzik

Oficiální stránky:
http://www.iamlp.com

Externí odkazy:

Aktuálně z facebooku

Životopis

LP, zkrácené jméno pro Lauru Pergolizzi, je jednou z nejvýraznějších hudebních umělkyň současnosti. S jejím nezaměnitelným hlasem a charismatem si získala fanoušky po celém světě a stala se hudební ikonou.

Rané začátky a hudební vize

LP se narodila s hudbou v srdci. Již od mládí se věnovala zpěvu a psaní písní. Její hudební vize spočívá v tvorbě emotivní hudby, která oslovuje posluchače na hlubší úrovni. Své hudební začátky zažívala na newyorské hudební scéně a brzy se stala rozpoznatelnou osobností.

Průlom s Lost on You

V roce 2015 LP zaznamenala průlom se svým singlem Lost on You. Tato píseň byla okamžitým hitem a stala se hymnou pro mnoho posluchačů. Její emotivní hlas a silný text způsobily, že tato skladba byla často hraná v rádiích po celém světě a přivedla LP do světového povědomí.

Zvuk a styl

LP je známá pro svůj unikátní hlas a schopnost zpívat s emocemi. Její hudba kombinuje prvky rocku, popu a folkového zvuku. Její androgenní vzhled a výrazný hlas ji činí nezaměnitelnou a přitahuje posluchače různých hudebních vkusů.

Živá vystoupení a energie

Co dělá LP výjimečnou, je její schopnost přenést svou vášeň a energii na živých koncertech. Její charismatická přítomnost na pódiu a silný kontakt s publikem činí její vystoupení nezapomenutelným zážitkem pro fanoušky po celém světě.

Kariérní úspěchy a mezinárodní sláva

LP stále roste v popularitě a má loajální fanoušky po celém světě. Její hudba a texty oslovují témata jako láska, ztráta a odvaha. Její mezinárodní úspěch zahrnuje nejen hity, ale také spolupráci s dalšími umělci a písně napsané pro jiné interprety.

Hudební ikona

LP je hudební ikonou s unikátním hlasem a nezapomenutelnou přítomností na hudební scéně. S novou hudbou a koncerty bude nadále obohacovat svět hudby a inspiruje posluchače po celém světě.

ONEmusic



Singly

2023

Wild , One Like You , Golden

2021

Fighter , Goodbye , Deezer Sessions (Women’s Voices) , One Last Time

2020

How Low Can You Go , How Low Can You Go , How Low Can You Go , How Low Can You Go , The One That You Love

2019

It’s Over

2018

Recovery , Girls Go Wild , N'oublie pas , N'oublie pas

2017

Lost On You Remixed EP

2016

Lost on You , Other People , Lost on You

2015

Lost on You , Muddy Waters

2014

Night Like This

2009

Damage Is Done

2007

Good With You , Good with You